NS Fietsenstalling Zwolle – Stackdoor Ovaal

De nieuwe ondergrondse fietsenstalling in Zwolle krijgt twee grote in- en uitgangen aan het Stationsplein. De fietsen worden ondergronds op één verdieping gestald in dubbellaagse fietsenrekken. Vanuit deze fietsenstalling kunnen reizigers met een roltrap naar het station of Stationsplein. De grootte van de ondergrondse fietsenstalling is te vergelijken met het oppervlak van een voetbalveld.

Stackdoor heeft bij de in- en uitgangen de beveiligingshekken geplaatst waaronder een bijzonder ovaal hek. Hoewel we al meerdere ronde hekken hebben mogen plaatsen was dit toch een uitdaging omdat we geen as konden gebruiken en hierdoor met 2 motoren moesten werken die synchroon moesten lopen. De technische berekeningen zijn goed uitgevoerd en we zijn trots op het eindproduct.

NS Fietsenstalling Zwolle
NS Fietsenstalling Zwolle

Dit project werd uitgevoerd in samenwerking met

Door verder te bladeren op de site, accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op "cookies toestaan" om u de best mogelijke browse-ervaring te bieden. Als u deze site blijft gebruiken zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, of door hieronder op "Accepteren" te klikken, stemt u in met het gebruik van deze site. gebruik van cookies.

Sluiten